autoschadeherstel Wageningen
autoschade Wageningen auto spuiten Wageningen
autoschadeherstel
autoschadeherstel Wageningen
autoschadeherstel Wageningen
autoschadeherstel Wageningen

Voor schadeherstel, spuiten en restauratie van auto’s

Snel, efficiënt en secuur: omdat de eerste kras het meeste pijn doet, omdat u liever in een andere kleur rijdt of omdat u het thuis liever niet vertelt. Een ongelukje of een andere reden: u rijdt snel (weer) deuk- en krasvrij rond.

Herstel van alle soorten schade op elk voertuig

Schade aan uw auto is buitengewoon vervelend. Daarom maken we u het herstel zo gemakkelijk mogelijk.

  • we halen uw auto (bij u thuis) op
  • we zorgen voor een vervangende auto
  • we helpen u bij het invullen van het schadeformulier
  • we handelen het herstel af met uw verzekering
     

Onder één dak

Schadeherstel hebben we altijd in eigen beheer. Zo spuiten we auto’s in onze eigen spuitcabine, lassen we met de modernste lasapparatuur, monteren we ruiten en lijnen banden uit.

Garantie

U hoeft zich geen zorgen te maken. Wij werken namelijk samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Daarbij bent u dankzij onze aansluiting bij FOCWA-Eurogarant verzekerd van kwaliteit, opgeleid personeel, optimale bedrijfsuitrusting en krijgt u 4 jaar garantie op de werkzaamheden. Dus dat zit wel goed.


Spoed
Is de nood aan de man? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via 0317 - 41 25 41. Autorijden doet u immers ook buiten kantoortijden en een ongeluk zit in een klein hoekje.

auto spuiten Wageningen Autoschadebedrijf De Nude in Wageningen

Klein maar niet fijn

Kleine beschadigingen aan uw auto zijn een doorn in het oog. U hoeft de krassen niet op te sparen. Laat ook de kleinste beschadigingen snel en voordelig herstellen door Autoschadebedrijf De Nude in Wageningen. Voor cosmetisch herstel bij kleine schades.

autoreparatie auto spuiten Wageningen

Bijspuiten

Kleine schade die de lak heeft aangetast, behandelen we door plaatselijk herstel en bijspuiten. Herstel de lak vanaf € 150,- inclusief btw. In onze spuitcabine spuiten we naast auto’s ook scooters, brommers, radiatoren en meubels.

autoschadeherstel Wageningen

Uitdeuken zonder spuiten

Een kleine deuk van rond de 3 cm zonder lakbeschadiging herstellen we vaak zonder spuit. We drukken de deuk er dan gewoon uit. Voor het herstel zonder spuiten betaalt u vanaf € 50,- inclusief btw.

autoschade Wageningen - Autoschadebedrijf De Nude in Wageningen

Oldtimers en restauratie

Uw oude auto aan zijn lot overlaten? Dat is jammer. Uiteraard omdat de auto na restauratie er vaak weer jaren tegenaan kan, maar ook omdat de waarde van uw oude auto stijgt. Autoschadebedrijf De Nude draagt een warm hart toe aan oldtimers.

Een unieke auto met een eigen verhaal
Omdat de geschiedenis en het vooruitzicht verschilt per oldtimer, geven we voor de restauratie alleen een prijsindicatie. We werken tussen onze dagelijkse werkzaamheden aan de oldtimers. Hierdoor ligt het uurtarief laag en is de drempel misschien minder hoog om uw auto te laten restaureren. Kom langs in onze garage of vraag ons bij u thuis om eens te praten over uw oldtimerrestauratie.

Snel en secuur herstel?

Wilt u meer weten over autoschadeherstel, een oldtimer laten restaureren of heeft u een andere vraag? Bel Autoschadebedrijf De Nude via 0317 - 41 25 41 of stuur een e-mail.