Uw expert voor herstel van autoschade in omgeving Ede-Veenendaal

Het is iets wat iedereen kan overkomen: een moment van onachtzaamheid en er is schade aan uw auto. Dit kan geheel buiten uw schuld om gebeuren, maar u zit er wel mee. Indien u woonachtig bent in Veenendaal of Ede, hoeft u zich dan geen zorgen te maken. Bij Autoschadebedrijf De Nude in Wageningen werken mensen die veel ervaring hebben met het verhelpen van alle vormen van autoschade. Of het nu gaat om een kras op de lak, of een flinke deuk, wij zorgen ervoor dat er straks niets meer van te zien is.

 

De autoschade experts voor Ede en Veenendaal


Autoschade herstel is iets wat ons met de paplepel is ingegoten. Ons bedrijf is ruim 50 jaar geleden opgericht en we hebben door de jaren heen heel wat auto's gerepareerd. Het maakt hierbij niet uit in wat voor auto u rijdt. Of u nu in een grote gezinswagen rijdt of in een kleiner, sportief model, wij herstellen de schade tot in de kleinste details. En daar stopt het niet bij. Bij ons vindt u namelijk ook een haal- en brengservice, krijgt u een vervangende auto, ontvangt u vier jaar garantie op onze herstelwerkzaamheden en kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen. Wij zorgen er graag voor dat u zo snel mogelijk weer met uw auto de weg op kunt.

 

Extra service bij autoschade herstel


Wij herstellen niet alleen de schade, maar helpen u ook bij het invullen van het schadeformulier van de verzekering. Zo weet u zeker dat er geen detail over het hoofd wordt gezien. Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u schade aan uw wagen? Neem dan meteen contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw auto zo snel mogelijk weer rijklaar is.